به گزارش همشهری آنلاین، میثم مظفر، در بازدید از محل مورد هجوم دشمن صهیونی در میدان رسالت گفت : متاسفانه در این حمله وحشیانه بیش از ۱۰۰ پلاک ثبتی آسیب جدی دیده و ۳۰ نفر از شهروندان تهرانی به درجه رفیع شهادت نائل آمده اند. پیکر اکثر شهدا خارج شده اما متأسفانه بدلیل شدت و گستردگی حادثه هنوز پیکر چند تن از شهروندان عزیز شناسایی نشده است.
وی افزود بیش از ۲۰۰ دستگاه ماشین آلات مختلف در این ناحیه تاکنون فعالیت داشته اند.
رئیس کمیته بودجه شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اقدامات شبانه روزی شهرداری تهران برای آواربرداری و امداد رسانی به این ناحیه از حضور بی نظیر و موثر ۷۰۰ نفر از اعضای گروه های جهادی، داوطلبان دانشجو، طلاب و سایر اقشار مردمی در کنار کارکنان خدوم شهرداری منطقه ۴، آتشنشانی، سازمان مدیریت بحران و نیروهای هلال احمر جهت کمک رسانی و فعالیت های مختلف و متعدد مورد نیاز قدردانی کرد.
مظفر درباره اقدامات جالب گروه های جهادی گفت: خارج کردن اسباب و اثاثیه بعضا سالم منازل آسیب دیده و انبار کردن آنها جهت تحویل به مالکان برخی از اقدامات جهادی این روزهاست.
وی افزود: کلیه ساکنان منازل آسیب دیده متقاضی در هتلهای تعیین شده در شهر تهران اسکان داده شدهاند.
نظر شما